Probleme cu widgetul Android-pulltorefresh

I am having a bit of difficulty implementing the android-pulltorefresh widget by Johan Nilsson found at https://github.com/johannilsson/android-pulltorefresh

Problema pe care o am este după ce pun lista de vizualizare personalizată în aplicația mea totul este bine, dar ea cere Apăsați pentru a reîmprospăta vizualizarea listei, dar am nevoie să fie setată să se tragă în jos pentru a reîmprospăta.

Codul pe care îl folosesc mai jos este destul de mult din pagina github și o captură de ecran a aplicației poate fi găsită mai jos demonstrează problema mea:

PullToRefreshListView lv = (PullToRefreshListView)findViewById(R.id.listView);
lv.setOnRefreshListener(new OnRefreshListener() {
    public void onRefresh() {
   //Do work to refresh the list here.
    GetData getData = new GetData();
    getData.execute();
}

introduceți descrierea imaginii aici

Am nevoie de apăsarea butonului pentru a reîmprospăta antetul și de a fi afișat doar după ce vizualizarea în listă a fost trasă. Am sentimentul că trebuie doar să schimb un fel de pavilion, dar nu găsesc unde ar fi asta.

0

2 răspunsuri

Din păcate, nu există nicio modalitate de a rezolva problema. Întregul control este construit în jurul ideii că antetul "Pull to Refresh" este un element normal de vizualizare a listei care se ascunde prin derularea în sus a listei. Din păcate, atunci când aveți o listă foarte scurtă, lista nu poate fi derulată în sus pentru a ascunde primul element, deoarece nu există suficiente elemente în listă - astfel că rezervorul trebuie să afișeze primul element (și antetul) și să îl dețină afișați "Atingeți pentru a reîmprospăta".

EDIT: O singură kludge pe care ar fi posibil să o faci este să introduci elemente goale inactive, astfel încât lista să aibă suficiente elemente pentru a ascunde elementul de listă de antet superior.

0
adăugat
EDIT face truc! Mersi!
adăugat autor Parth Kapoor, sursa

use this code

Sper că funcționează pentru dvs.

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md