Rolul web azure cu cdn

Am un rol web cu 2 aplicații web pe el (una este aplicația web cealaltă este aplicația wcf). Conținutul static din aplicația web este din cdn azuriu. Am pus conținutul meu static sub directorul cdn și pe html mă refer la punctul final al cdn. problema mea este că uneori vedeți că întregul conținut static care nu se obține de pe cdn.și întreaga pagină web este fără fișiere css/images/javascript și după 5-10 minute totul din nou.

Are cineva acest tip de comportament? - verific întotdeauna starea de pe site-ul web Microsoft și de fiecare dată când văd că cdn funcționează corect.

Cum reacționează cdn cu rolul de web 2 pe aceeași instanță. poate că asta provoacă problema că se schimbă înainte și înapoi?

multumesc tuturor

0
hmm. este o idee buna. o sa incerc. Problema este că fenomenul său imprevizibil și nu știu niciodată când se întâmplă acest lucru.
adăugat autor Ram, sursa
Bună. din păcate, nu mai puteam vedea acest comportament. dar o problemă similară mi se întâmplă pe cdn din depozitul de blob. cer un fișier și primesc 504 în răspunsul http.
adăugat autor Ram, sursa
Pot u alerga fiddler pentru a obține mai multe informații despre problema și să furnizeze informații aici?
adăugat autor AvkashChauhan, sursa

1 răspunsuri

If your static content is not changing frequently, I would suggest you to setup higher Cache limit may be for an year and this will help you to load content faster. The link below explain more on how to do it:

http://blogs.msdn.com/b/windowsazure/archive/2011/03/18/best-practices-for-the-windows-azure-content-delivery-network.aspx

[Mai multe informații]

Dacă aveți probleme aleatorii cu cache-ul Windows Azure CDN, vă recomandăm să contactați echipa de asistență Windows Azure și să discutați despre această problemă. Ei vor săpa mai adânc pentru a căuta cauza rădăcină. Informațiile de mai sus sunt foarte puțin pentru a determina cauza principală reală.

0
adăugat
Mi-am pus deja cache-ul la un an. odată ce clientul primește datele. CSS și JS mereu schimba numele lor de fișier atunci când le schimba. dar problema mea apare întotdeauna pe imagini, deci asta nu este problema
adăugat autor Ram, sursa