Cum se invocă comanda Linux cu JavaScript

Sunt nou în JavaScript, iar acum vreau să rulez o aplicație Linux în JavaScript și să afișez rezultatul într-o pagină Web. Totul se întâmplă în client fără un server. Dar pentru probleme de securitate sau altceva, JavaScript ca nici o astfel de interfețe. Știu în Windows, ar putea fi realizat cu ActiveX, dar cum aș putea realiza acest lucru în Linux?

Vreau doar să fac browserul JS + egal cu o aplicație client fără proiectarea grafică complexă. Deci nu există server. Orice modalitate ușoară de ao realiza?

0
fără un server? Cum veți servi apoi javascriptul utilizatorilor dvs.?
adăugat autor Andreas Wong, sursa
duplicat posibil de JavaScript (spidermonkey) cum se execută o comandă linux din shell shell?
adăugat autor Tomasz Nurkiewicz, sursa
adăugat autor Ja͢ck, sursa
Vrei să rulați comanda pe mașina client, nu-i așa?
adăugat autor el.pescado, sursa

3 răspunsuri

Nu se poate face.

JavaScript nu poate interacționa cu sistemul utilizatorilor în nici un fel.

Singurul lucru pe care îl puteți face este să trimiteți o cerere unui server care execută comanda și trimite răspunsul înapoi.

0
adăugat
Nu este absolut adevărat. Interpretul JavaScript într-un browser Web nu poate accesa sistemul client, dar nimeni nu vă împiedică să executați interpretarul JavaScript în alt mediu sau chiar în mod autonom. Uită-te la node.js, sau gnome-shell, de exemplu.
adăugat autor el.pescado, sursa

Cu JavaScript singur nu se poate face. Dar aveți cel puțin două opțiuni de a face acest lucru folosind JavaScript plus alte tehnologii.

Primul este ceea ce a trimis Jivings, folosind jQuery pentru a trimite o cerere de post la o limbă de scripting pe partea de server.

A doua modalitate este de a instala Node.js. Această platformă rulează pe motorul JavaScript și are toate funcțiile de care aveți nevoie din limba respectivă. După instalare, consultați acest post care explică modul de executare a unei comenzi.

0
adăugat

Poate Nodul-webkit este ceea ce vrei.

Acesta vă permite să creați cu ușurință o aplicație desktop în JavaScript și să accesați chestii "de nivel scăzut" pentru a putea rula comenzi, fără a avea nevoie de un server http.

0
adăugat
Este posibil să scrieți aplicații Gnome3 în JavaScript. Se pare că OP vizează deja Linux.
adăugat autor el.pescado, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com