Buzunar OAuth2 Provider pentru non-șine, aplicații non-mongo?

Trebuie să adaug autentificarea OAuth2 la un API bazat pe Sinatra. Nu ActiveRecord, nu MongoDB ... dar DataMapper.

Știe cineva ce pietre pot folosi pentru a realiza acest lucru? Am adăugat serverul rack-oauth2, dar depinde de Mongo. Încerc să înțeleg rack-oauth2 , dar practic nu există nicio documentație și nu pot vedeți cum trebuie să se integreze într-o aplicație reală care oferă autentificare oauth . Orice pietre bine documentate acolo? (Pietre Not Rails).

omniauth-oauth2 arăta că ar funcționa, dar, din nou, nu există nicio documentație cu privire la modul de integrare. Legăturile cu articole care descriu integrarea cu aceste pietre ar fi, de asemenea, utile.

Am căutat toată ziua și tocmai m-am dus în cercuri. Sunt sigur că aceasta este o problemă rezolvată.

0

1 răspunsuri

0
adăugat
Pare a fi doar un client. Am nevoie de un furnizor (adică bitul pe care îl executați pe server pentru ca alte părți să se poată conecta la tine prin OAuth).
adăugat autor d11wtq, sursa
Da, am un Postgres DB și DataMapper.
adăugat autor d11wtq, sursa
Da, este. Pentru furnizor trebuie să aveți oricum un spațiu de stocare persistent - aveți acces la unul utilizând Sinatra?
adăugat autor Artem Oboturov, sursa
Există doc pentru omniauth-oauth2 - dar trebuie să începeți dintr-un alt punct: https://github.com/intridea/omniauth : în intro veți găsi cum să configurați serverul. Apoi OAuth2 în implementarea lor este o strategie în sensul http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_pattern .
adăugat autor Artem Oboturov, sursa