Încercarea de a compila Win32 app cu winelib; introduceți erori de la fișierele antetului winelib?

M-aș considera un programator începător, deci vă rugăm să purtați cu mine dacă voi lăsa informații utile, deoarece s-ar putea să nu-mi dau seama.

Încerc să port o aplicație Win32 la Ubuntu 10.04 LTS (Lucid Lynx).

Toate fișierele sursă sunt scrise în Visual C ++ și totul a fost construit cu API-ul Windows. Am încercat să folosesc winelib pentru a compila programul de la sursă, cu toate acestea, am primit mesaje de eroare, cum ar fi:

    shobjidl.h:13: error: 'interface' does not name a type

Erorile provin din fișierele antetului lui winelib, în ​​cea mai mare parte cred. Cred că aceste erori sunt, de asemenea, responsabile pentru unele dintre erorile de domeniu generate de alte antete winelib, dar aș vrea doar să încerc să atașesc această singură eroare la un moment dat pentru moment.

Intrând în acest proiect, am simțit că winelib a fost o soluție bună de când aplicația de interes a fost construită cu API-ul Windows, dar sunt confuză de ce primesc erori de tip cu anteturile lui winelib ...

Ar putea să fi lipsit căi importante în Makefile generat (de la vinificator) sau că vinul nu a fost instalat corect pe mașina mea?

Orice ajutor ar fi foarte apreciat.

0
Probabil că nu includeți unul sau mai multe fișiere de antet winelib de care aveți nevoie. Pentru a urmări o problemă de genul asta, lucrați înapoi de la prima eroare. Mergeți unde găsiți "interfața". Este fișierul care o definește inclus în program? Dacă nu, includeți-o. Faceți același lucru cu celelalte erori, unul câte unul. Trebuie doar să fiți avertizat că găsirea unor seturi corecte de fișiere de antet și ordinea lor de includere pot fi uneori dificile și frustrante uneori.
adăugat autor Carey Gregory, sursa