Utilizarea bazei de date a furnizorului de calitatea de membru cu cadrul entităților 4.1

Am făcut baza de date utilizând ASP.Net Configuration (instrument aspnet_regsql.exe). Vreau să folosesc EF 4.1 pentru a scrie Stratul de acces la date. (Atunci o voi folosi într-un serviciu WCF și voi consuma servicii dintr-o aplicație WPF)

Cum pot folosi EF 4.1 pentru a face asta .....

Deci, pentru un simplu demo drag .. Vreau să scriu funcții pentru managementul utilizatorilor

Știu că trebuie să utilizez prima dată DataBase (IN EF 4.1) .. dar există atât de multe tabele și de obicei, intrarea în baza de date se face folosind proceduri stocate (sau clasele furnizate de către Sql Membership Provider) .... și când adaug un utilizator sau un rol ... Multe mese se actualizeaza simultan (Sp's does that) ... va EF 4.1 va face la fel prin examinarea structurii bazei de date ..

I cant scrie orice cod pentru că nu știu cum să începeți (cu excepția faptului că am făcut baza de date)

Cum pot imita același comportament folosind EF 4.1

Orice indicație în acest sens va fi de ajutor.

0

1 răspunsuri

Vreau să scriu funcții pentru gestionarea utilizatorilor

Nu tu nu sau cel puțin nu trebuie! Aplicația API este autonomă. Acesta conține logică întreagă pentru gestionarea utilizatorilor și că logica este împărțită între .NET și procedurile stocate. Dacă doriți să accesați API-ul prin WCF, utilizați serviciul de autentificare direct sau împachetați apelurile standard API în noul serviciu WCF fără a lucra direct cu baza de date.

Accesul direct la baza de date a membrilor înseamnă ruperea contractului API și, în majoritatea cazurilor, înseamnă, de asemenea, crearea unei soluții mai puțin sigure și mai puțin încapsulate. Numărul de membri standard și clasele de rol nu pot fi mapate cu EF înapoi în baza de date a membrilor - va trebui să vă creați entități proprii care vor rupe încapsularea inițială.

Dacă doriți doar să creați autentificare personalizată și nu doriți să utilizați nimic din API-ul de membru, cu excepția bazei de date, trebuie să vă creați o bază de date proprie pentru cerințele dvs. exacte.

0
adăugat