Ce am nevoie pentru a rula aplicații PHP pe IIS?

Fiind un dezvoltator PHP pe serverele LAMP pentru o perioadă destul de îndelungată, este ceva ce trebuie să țin cont de pregătirea unei aplicații pentru IIS în ferestre.

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Asigurați-vă că primiți extensia FastCGI pentru IIS 6.0 sau IIS 7.0. Acesta este cel mai important lucru pe care îl puteți avea atunci când rulați PHP în cadrul IIS. De asemenea, acest articol ar trebui să vă ajute:

http://learn.iis.net/page.aspx/247/using-fastcgi-to-host-php-applications-on-iis-60/

Totul dincolo de acest lucru este simplu, MySQL și ce nu.

0
adăugat
Numai problema pe care o aveam după ce am urmat această listă a fost ceva cu fusul orar implicit, care a fost repetat urmând instrucțiunile din acest post: forums.iis.net/t/1158954.aspx .
adăugat autor eidylon, sursa
Iată pașii pe care i-am făcut: howtoadvice.com/PHPIIS
adăugat autor Lonnie Best, sursa

@ pix0r

Asta chiar a deranjat dracu 'de la mine și nimic nu sa apropiat de Apache mod_rewrite. Pentru că toți au această structură xml prea complexă. Așa că am luat timp și mi-am scris propria resursă pentru IIS 6.0 și IIS 7.0. Aplicațiile non -.NET funcționează numai în IIS 7.0.

http://www.managedfusion.com/products/url-rewriter/

http://www.codeplex.com/urlrewriter

0
adăugat

Unul dintre punctele majore pe care le-am avut cu IIS este lipsa mod_rewrite-ului lui Apache. Există alte lucruri și alicite de lucru în funcție de ceea ce faci, dar trebuie doar să rețineți că va trebui să schimbați lucrurile puțin pentru a lucra cu IIS dacă utilizați mod rescrieți extensiv.

0
adăugat

Am lansat PHP 5.2.6 + FastCGI pe platforma noastră de găzduire comună fără probleme. Atâta timp cât urmați pașii descriși în articolul legat de Nick , atunci ar trebui să fiți bine .

Singura mea sfat suplimentar ar fi să uiți de folosirea scriptului fcgiconfig.js pentru a modifica fișierul fcgiext.ini, este mai mult un obstacol decât un ajutor. Doar editați-o manual, aflați mai multe despre modul în care funcționează.

Dacă instalați PHP pe IIS 7, atunci acest link ar trebui să merite o citire:

Utilizarea FastCGI pentru a găzdui aplicații PHP pe IIS 7

0
adăugat

Din moment ce vă deplasați de la LAMP (un acronim oarecum rece) la WIMP (una mai puțin interesantă), este posibil să aveți nevoie să vă afirmați mintal. În caz contrar, am avut foarte puține probleme cu PHP pe Windows.

Rescrierea ISAPI ( http://www.isapirewrite.com/ ) este de 99 $ și a funcționat foarte bine pentru mine pentru rescrierea URL-urilor.

0
adăugat

De ce nu mergeți cu Apache pe Windows?

0
adăugat
@Hamza, este un raspuns mai degraba decat un comentariu, deoarece a fost postat in august 2008, care a fost in timpul perioadei beta inainte de a exista comentarii.
adăugat autor Kibbee, sursa
De ce acest răspuns nu este în secțiunea de comentarii?
adăugat autor Hamza Zafeer, sursa
Apache pe Windows devine destul de instabil dacă aveți o mulțime de proiecte și încărcați pe mașină. IIS funcționează mai bine pe Windows decât Apache.
adăugat autor Timo, sursa

Dacă utilizați iis 7 să țineți cont de acest proiect, http://phpmanager.codeplex.com/ .

0
adăugat
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT