Atingeți recomandările de tipărire pentru software

Din moment ce tastatura este interfața pe care o folosim la computer, am crezut întotdeauna că tastarea textului ar trebui să fie ceva ce ar trebui să învăț, dar am fost mereu, bine, leneșul este cuvântul. Deci, cineva recomanda orice soft atingeți tastarea software-ului?

E destul de ușor pentru Google, dar aș vrea să aud recomandări.

0
fr hi bn
Pentru mine cea mai buna optiune este touchtyping.guru unde incepeti cu doar 4 litere si adaugati automat noi pe baza progresului - astfel încât să puteți fi siguri să învățați fiecare
adăugat autor dzezzz, sursa
Meavis Bacon preda tastarea.
adăugat autor Lotus Notes, sursa

13 răspunsuri

Din motive de exhaustivitate, soția mea a folosit minunat KP Typing Tutor .

+1 pentru a vorbi mai mult

0
adăugat

Mi-am pregătit să scriu pe Typistul GNU . Acesta vine cu exerciții pentru diferite limbi și machete de tastatură, dacă sunteți atât de înclinat.

Unul dintre programele de tiparire cele mai distractive pe care le-am folosit este dvorak7min. Ea are un mod nastiness unde pentru fiecare tipo pe care îl faci, cursorul se întoarce cu 1. Deci, dacă nu te uiți la tastarea ta, te vei întoarce la pătratul 1 ?.

0
adăugat
Aș al doilea tipograf GNU - folosesc-l chiar acum și mă bucur.
adăugat autor Skilldrick, sursa

Mavis Beacon.

Deși nu este la fel de distractiv ca tastarea morților!

0
adăugat

Am fost atins de la vârsta de 10 ani (pe o mașină de scris adevărată la asta!), Dar un lucru care a ajutat-o ​​pe sora mea să învețe atingerea de tip touchscreen se află pe canalele IRC. Vrei să poți vorbi cât de repede poți vorbi și asta te-a antrenat în tastarea mult mai rapidă.

Știu că este un răspuns lame și nu o soluție software sau ce, dar a lucrat pentru mulți oameni pe care îi știu. :)

0
adăugat

Dacă doriți să învățați prin a fi aruncate în capătul adânc ... DasKeyboard ultimate vă va atingeți tastând nu este timp :)

0
adăugat

Am folosit TypeFaster . Nu este destul de frumos, dar o caracteristică frumoasă este că poate încărca lecții în diferite machete de tastatură, cum ar fi Colemak ( fișierele de layout aici ) sau Dvorak.

0
adăugat

Despre recomandarea de a folosi DasKeyboard, tocmai am început să folosesc unul astăzi! Dar trebuie să fiți conștienți de faptul că produce mult zgomot. Am fost mormăit cât de mult a făcut zgomot în biroul meu foarte liniștit, umplut cu alți oameni, care sunt ingineri, dar mai ales nu dezvoltatori. I-am întrebat persoana de la mine dacă era prea zgomotos. Ea a ezitat pentru o fracțiune de secundă, înainte de a insista că era bine, și când am spus că o voi renunța, abia a protestat. Așa că am împachetat-o. Poate că dacă sunteți înconjurat de alți dezvoltatori, ar fi bine. Mi-ar plăcea să aud de experiențe contrare. Mă lovesc departe de casă, chiar acum, cât mai tare posibil și iubitor!

Oh, și veți învăța cu siguranță să atingeți tip! Acum am o imagine a unei tastaturi etichetate ca imaginea mea pe desktop, dar mă refer la ea tot mai puțin.

Mike

0
adăugat
De asemenea, am fost inițial preocupat de zgomotul pe care l-am avut și pe mine, dar mai târziu mi-am dat seama că se oprește în comparație cu poluarea sonoră din conversațiile personale ale dezvoltatorilor în biroul meu. Am folosit DasKeyboard la lucru pentru aproape de aproape acum, și nu merge oricum! :)
adăugat autor Michael Moussa, sursa

Tastarea morților!

Este un vechi de câțiva ani, astfel încât este posibil să trebuiască să vânați, dar este o mulțime de distracție și, ca și jocul principal, există numeroase minigames pentru a practica anumite zone pe care s-ar putea să fiți slabi.

alt text

0
adăugat
adăugat autor Mike, sursa
Acest lucru este bun, dar nu este foarte bun la predarea atingerii. Este minunat să vă accelerați totuși!
adăugat autor Skilldrick, sursa
Acest răspuns are nevoie de un link.
adăugat autor Chris Conway, sursa
Aș vrea să pot +2
adăugat autor Neil Williams, sursa

Folosesc Rapid Typing pentru a învăța să tastați tastatură. Are vizuale excelente și este chiar oarecum relaxantă la tip.

0
adăugat
Frumos. Și este gratuit.
adăugat autor dan-gph, sursa

Găsiți un document lung pe web, utilizând Firefox

Apăsați CTRL + F

Introduceți împreună cu documentul. Încercați, funcționează.

0
adăugat

Dacă doriți ca motivația să învețe să atingeți tipul citiți blogul lui Steve Yegge:

Cel mai murdar secret de programare

0
adăugat
+1 - Învățarea textului învățat după citirea eseului lui Steve
adăugat autor Developer, sursa

Am folosit pluginul TTCoach pentru Vim și am fost foarte mulțumit de el. Acesta nu vine cu orice exerciții pentru numere și simboluri, cu toate acestea, dar este ușor să faci doar câteva fișiere text tine și scrie: TTCustom file.txt să-l folosească pentru a exercita.

Doar învățați câteva personaje la un moment dat și când le-ați luat cuie, aflați un cuplu mai mult și așa mai departe ...

0
adăugat

Încercați să http://keybr.com/ ? Este un pic diferit de formatul obișnuit al tutorilor de tastare gratuite. Dacă creați un cont, acesta ține evidența progresului dvs., de asemenea. Niciun add-ware și nici un pop-up sau alt junk inutil.

0
adăugat