Afișarea conținutului Flash într-o aplicație C # WinForms

Care este cel mai bun mod de a afișa conținutul Flash într-o aplicație C# WinForms? Aș dori să creez un control al utilizatorului (similar cu cel actual PictureBox ) care va putea afișa imagini și conținut flash.

Ar fi minunat să încărcați conținutul flash dintr-un flux de tipuri, mai degrabă decât un fișier pe disc.

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Sven, you reached the same conclusion as I did: I found the Shockwave Flash Object, all be it from a slightly different route, but was stumped on how to load the files from somewhere other than file on disk/URL. The F-IN-BOX, although just a wrapper of the Shockwave Flash Object seems to provide much more functionality, which may just help me!

Fotografiile cu bazooka pot fi distractive, dar o brosura embedded web nu este calea pe care o caut. :)

A existat un link pe site-ul Adobe care a vorbit despre "Embedding și comunicarea cu Macromedia Flash Player în aplicațiile Windows C #", dar se pare că l-au eliminat: (

0
adăugat

While I haven't used a flash object inside a windows form application myself, I do know that it's possible. In Visual studio on your toolbox, choose to add a new component. Then in the new window that appears choose the "COM Components" tab to get a list in which you can find the "Shockwave Flash Object"

Odată ce ați fost adăugați la cutia de instrumente, pur și simplu utilizați comanda deoarece ați folosi orice alt control "standard" din studioul vizual.

trei comenzi simple sunt disponibile pentru a interacționa cu controlul:

  • AxShockwaveFlash1.Stop()
  • AxShockwaveFlash1.Movie = FilePath & "\FileName.swf"
  • AxShockwaveFlash1.Play()

care, cred eu, sunt toate explicative.

Ar fi grozav să poți încărca   conținutul flash dintr - un flux de   sortează mai degrabă decât un fișier pe disc.

Tocmai am văzut că sunteți în căutarea unui mijloc de încărcare a conținutului dintr-un flux, și pentru că nu sunt sigur că este posibil cu obiectul flash wave shockwave vă voi da o altă opțiune (două de fapt).

prima este cea pe care ți-aș sfătui să o folosiți numai atunci când este necesar, deoarece folosește componenta webbrowser (disponibilă și ca un element de instrument suplimentar), care este ca și cum ați încerca să trageți o mână cu un bazooka. desigur, va funcționa, deoarece controlul va acționa ca o fereastră reală a browserului ( de fapt, browser-ul de internet explorer), dar nu este menit să fie folosit în modul în care aveți nevoie de el.

a doua opțiune este să folosiți ceva ce tocmai am descoperit în timp ce caută mai multe informații despre redarea conținutului flash în interiorul unei ferestre. F-IN-BOX este o soluție comercială care va reda conținut de la o adresa URL a site-ului. (Linkul furnizat vă va îndruma către codul .NET pe care trebuie să îl utilizați).

0
adăugat
Notă: în opțiunea VS 2013 în caseta de instrumente numită "Alegeți elementele ..." când faceți clic dreapta în caseta de instrumente.
adăugat autor Alexei Levenkov, sursa