Reprezentarea grafică a activității sucursalei/fuziunii SVN

Ești conștient de orice instrument care creează diagrame care prezintă activitatea ramură/îmbinare într-un depozit SVN?

Am văzut toate aceste diagrame în diferite tutoriale. Unele bune, altele nu prea bune. Poate fi create automat (sau poate cu puțină agitație - ar trebui să-i spuneți ce se întâmplă dacă filozofia dvs. de ramificație este dev-test-prod, branch-per-release, etc.)

Mă uit la graficul de revizuire TortoiseSVN chiar acum, dar are mai multe detalii decât vreau și aspect greșit.


Orion, mulțumesc pentru răspuns. Cred că, deoarece divizarea și fuzionarea sunt mai mult o convenție pentru gestionarea fișierelor într-un depozit decât o "caracteristică construită în SVN, ar fi destul de dură. Mă voi lipi de diagrama slabă trasată în partea superioară a tabloului din echipa noastră birou.

0
fr hi bn
Se pare că există câteva instrumente noi care sunt dezvoltate pentru a aborda acest lucru. A folosit cineva instrumentele pe care Jerome și Rolle le menționează?
adăugat autor Matt Miller, sursa

3 răspunsuri

înainte de SVN 1.5 (care a fost în totalitate o lună sau nu), nu a urmărit fuzionarea deloc, astfel încât biții în care ramurile "să se reconecteze" la portbagaj sunt imposibil de făcut oricum

0
adăugat

Poți folosi git și git-svn. Mai întâi, clonați depozitul SVN într-un depozit Git, după cum urmează:

git svn init "http://host/repo/location/trunk"

Apoi, folosiți comanda:

gitk --all

De acolo, veți vedea un grafic frumos al istoricului reviziilor. Desigur, acest lucru presupune că ați git și git-svn configurat corect și sunteți confortabil pe linia de comandă.

Unul dintre avantajele sursei de urmărire prin Git este că istoria fuzionării este urmărită prin modificarea conținutului, nu prin ordinea cronologică sau prin denumirea ramurii. Prin urmare, nu contează dacă magazia dvs. SVN nu are un istoric fuzionant.

Dacă graficul de revizie Gitk nu este suficient, este posibil să puteți trage direct istoria repo de la Git și să vă creați propriul grafic.

0
adăugat
re: Git ... istoricul de fuziune este urmărit prin modificarea conținutului ... Într-adevăr? Cum poate spune diferența dintre o persoană care editează cele două sucursale în mod identic și o fuzionare de la o sucursală la alta?
adăugat autor Jesse Chisholm, sursa
0
adăugat
Arată bine, dar ... nu a reușit să funcționeze cu svn://urls
adăugat autor marapet, sursa
+ 1ri. Acest. Minunat. Mulțumiri!
adăugat autor stefgosselin, sursa
Tocmai mi-am dat seama că se pare că se sufocă pe adresa ssh: /// url.
adăugat autor stefgosselin, sursa
nu a reușit să funcționeze cu https://urls
adăugat autor alvin, sursa
Aceasta este o aplicație Windows și pare a fi cea mai apropiată de ceea ce căutați.
adăugat autor Steven Hepting, sursa
Am reușit să lucrez cu https. Folosim VisualSVN ca server SVN. La un moment dat am primit de la SvnMapper un prompt că folosim un certificat auto-semnat. De asemenea, a trebuit să permit autentificarea SVN (în loc de Windows auth) pe serverul SVN. Nu am fost cu adevărat mulțumit de aplicația. Am presupus că ar atrage automat săgețile de fuziune, trebuie să interpretezi datele și să adnoti singur fuzionările.
adăugat autor Walter Stabosz, sursa