A folosit cineva Jaxer în producție?

A folosit cineva Jaxer într-un mediu de producție, sunt curios în privința modului în care se află în comparație cu ceva asemănător PHP , rubin, etc. și dacă cineva știe de orice capcane pentru ao folosi, care sunt bine cunoscute.

0
fr hi bn

5 răspunsuri

@Stu: Nu neapărat, poate că există o grămadă de oameni care o folosesc și nu au probleme. Îmi place conceptul de a scrie doar validări o singură dată, folosind o limbă pentru tot ceea ce atât partea clientului cât și cea a serverului pare o abordare interesantă.

0
adăugat

I'll add this Url to my post I found it today, it has some information regarding the subject but no real "performance" information.

0
adăugat

M-am gândit că aș pune un răspuns la asta, ca să nu-l las să stea. Acest răspuns nu este direct legat de Jaxer, dar din moment ce această întrebare a fost întrebată. Tehnologii cum ar fi Node.JS au ieșit, aducând cu el aceleași idei și tehnologii pe care le propunea Jaxer și arătând că Javascript poate fi viabil pe backend-ul tehnologiei web, la fel cum este la capătul frontal.

0
adăugat

De regulă, dacă trebuie să puneți această întrebare, este o idee proastă.

0
adăugat
Sunt de acord. Sunt destul de multe lucruri legate de dezvoltarea web pe web pe care cineva o va scrie despre asta dacă ar fi grozavă.
adăugat autor Dan Goldstein, sursa

Am postat o întrebare similară și am primit un răspuns ... Nu există prea multe informații acolo.

Am întâlnit acest set de repere de performanță și am postat, de asemenea, o întrebare despre dezvoltare orientată pe obiecte în Jaxer care cred că ar putea lăsa ceva de dorit.

0
adăugat