Cum pot remedia eroarea "Unprocessed path found found" cu pluginul ExceptionNotifier în șinele 2.1?

După actualizarea site-ului web al șinelor la 2.1, pluginul ExceptionNotifier nu mai funcționează, plângându-se despre această eroare:

ActionView :: TemplateFinder :: InvalidViewPath: Cale de vizualizare neprocesată   găsite:   "/path/to/appname/vendor/plugins/exception_notification/lib/../views".   Setați căile de vizualizare cu #append_view_path, #prepend_view_path sau #view_paths =.

Ce cauzează și cum o rezolv?

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Folosind Mathematica și folosind formulele de reflecție pentru Gamma se constată:

x [n, b] = (b + 1) n/(n + b) G [n + b + 1]/G [ ] - 2 G [n + b + 1]/G [n + 2b + 2])

Now, observe that for b<-1 the quotients G[n+b+1]/G[n+2b+2] tend to infinity as n->oo (this follows from Stirling's approximation). Accordingly, for such b,

x[n,b] -> (b+1)/(-2)

which is what you predicted. I don't think that b>-2 is needed.

Pentru a demonstra manuala formula de mai sus (sau pentru a vedea de ce un calculator poate face acest lucru), poate doriți să aruncați o privire la metoda WZ (cartea A = B de Petkovsek, Wilf și Zeilberger este o introducere minunată și liberă) .

3
adăugat
Grozav. Este simplu să vă verificați răspunsul din relația recursivă pentru x_n. Graham
adăugat autor Graham Jones, sursa

Acest lucru pare a fi o problemă care implică funcții hipergeometrice. Dacă vă precizați problema în notarea hipergeometrică standard, este posibil să fiți capabil să căutați răspunsul. Vedeți Abramowitz și Stegun Manualul funcțiilor matematice sau secțiunea de funcții hipergeometrice pe site-ul Wolfram.

0
adăugat

Acest lucru a fost cauzat de o schimbare a șinelor 2.1 care împiedică șinele să încarce vederi din orice cale arbitrară din motive de securitate.

Acum există o versiune actualizată a plugin-ului pe github, deci soluția este de a folosi asta.


Vechea soluție aici pentru posteritate

Pentru a rezolva problema, editați init.rb în directorul vendor / plugins / exception_notification și adăugați codul următor

ActionController::Base.class_eval do
  append_view_path File.dirname(__FILE__) + '/lib/../views'
end

Aceasta adaugă directorul de vizualizări pentru pluginurile ExceptionNotifier în listă, astfel încât le este permis să le încărcați.

0
adăugat
mulțumesc, trebuie să păstrez plugin-ul vechi, astfel încât vechea soluție este destul de la îndemână pentru mine
adăugat autor Lukas Stejskal, sursa

Ar trebui să faceți upgrade la cel mai nou plugin de notificare de excepție care se află în noua sa locuință la GitHub .

0
adăugat