I need a way on the"> I need a way on the"> I need a way on the" />

Cum se obține valoarea construitului, codificat ViewState?

Trebuie să apuc reprezentarea bazată pe base64 a ViewState. Evident, acest lucru nu ar fi disponibil până când va fi destul de târziu în ciclul de viață al cererii, ceea ce este OK.

De exemplu, dacă rezultatul paginii include:

<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" 
  id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwUJODU0Njc5MD...==" />

I need a way on the server side to get the value "/wEPDwUJODU0Njc5MD...=="

Pentru a clarifica, am nevoie de această valoare atunci când pagina este redată, nu pe PostBack. de exemplu. Trebuie să cunosc valoarea ViewState care este trimisă clientului, nu ViewState, care mă întorc de la ei.

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Tilings aperiodic poate fi gândit (în mod uneori util) ca frunze de laminate; grupoidul în cauză (ca în răspunsul lui Emily) este apoi grupul holonomic al laminării.

There is a standard description of the Penrose tiles in this way; think of an irrational plane (i.e. an $R^2$) in $R^n$ for some $n>2$, and consider the set of 2-dimensional faces of the $Z^n$ lattice in $R^n$ that intersect a (uniform) thickened tubular neighborhood of your plane. Project each such 2-dimensional face perpendicularly down to your plane; the result is an aperiodic tiling. If the irrational plane happens to be chosen with extra symmetries (eg it could be an eigenspace of a finite order element in $GL(n,Z)$) one gets quite a tile set with extra "partial symmetries". The Penrose tiling is of this kind: think of $Z/5Z$ permuting the coordinate axes in $R^5$. This fixes the vector $(1,1,1,1,1)$ and has two perpendicular irrational eigenspaces on which it acts as an order 5 rotation; translates of these eigenspaces give rise to the "standard" Penrose tilings.

Laminarea în acest caz este "foliația irațională" a torusului $ R ^ 5/Z ^ 5 $ de către planurile cu pantă egală cu panta $ R ^ 2 $ (și se pot imagina ușor generalizările).

13
adăugat

În răspunsurile la "ceea ce este un grup de grupuri" am fost arătat Alan Articol foarte frumos al lui Weinstein .

Primul exemplu pe care-l dă (înainte de definiția unui grupoid) este despre tilings, și cum grupul conține mai multe informații decât grupul de automorfisme. Care vă rezolvă problema din Wikipedia nu dă niciun exemplu, cel puțin.

8
adăugat

Pentru legăturile periodice, Bill Thurston și JH Conway ar spune că este mai bine să ne gândim la orbifold-urile de tilings decât la grupurile lor de simetrie: aceasta este abordarea clasificării grupurilor de simetrie plană și alte câteva lucruri pe care Conway și Burgiel și Goodman-Strauss le iau frumoasa simetrie a lucrurilor , care iese destul de slick, aș spune.

Nu am nici o idee dacă acest lucru merge până la tilings aperiodic.

6
adăugat

Acest lucru îmi amintește de o discuție pe care am văzut-o cu câțiva ani în urmă, deși mi- Nu știu exact de ce. (Când mă gândesc la tilings mă gândesc mai mult combinatorial decât suna ca și cum ai fi.) Ai putea să te uiți la unele dintre lucrările lui Sadun sau notele sale de curs publicate recent Topologie de spații de tigla .

3
adăugat
Sunt de acord, întrebarea dvs. nu este o întrebare combinatorică.
adăugat autor Robert Höglund, sursa
Nu mă deranjează să gândesc combinatoriu, dar în general cred că, dacă vreți un fel de rezultate de clasificare, este mai ușor să adoptați o abordare diferită
adăugat autor bugmagnet, sursa
multumesc pentru referinte, nu sunt sigur daca este ceea ce caut, dar cel putin materialul interesant pentru reclama la coada mea de lectura
adăugat autor bugmagnet, sursa

Rex, bănuiesc că un loc bun pentru a începe să căutați sunt soluții care comprima ViewState - grabesc ViewState pe server înainte ca acesta să fie trimis clientului și să îl gsească. Acesta este exact locul unde vrei să fii.

0
adăugat

Consultați acest blog post unde autorul descrie o metodă de suprimare a comportamentului implicit pentru generarea ViewState și în schimb arată modul de salvare pe obiectul server Session.

În ASP.NET 2.0, ViewState este salvat de   un descendent al PageStatePersister   clasă. Această clasă este o clasă abstractă   pentru salvarea și încărcarea vizualizărilor și   există doi descendenți implementați   din această clasă în cadrul .Net, numit   HiddenFieldPageStatePersister și   SessionPageStatePersister. În mod implicit   HiddenFieldPageStatePersister este utilizat   pentru a salva / încărca informațiile ViewState,   dar putem obține cu ușurință   SessionPageStatePersister să lucreze și   salvați ViewState în obiectul Session.

Deși nu i-am testat codul, pare să arate exact ce dorești: o modalitate de a avea acces la codul ViewState în timp ce rămâne pe server, înainte de postback.

0
adăugat

Am activat compresia după articole similare celor postate mai sus. Cheia pentru a accesa ViewState înainte ca aplicația să trimită aceasta a depășit această metodă;

protected override void SavePageStateToPersistenceMedium(object viewState)

Puteți apela metoda de bază în cadrul acestei suprascrieri și apoi adăugați orice logică suplimentară de care aveți nevoie pentru a gestiona ViewState.

0
adăugat