Cel mai bun cadru de machete care poate face atât WebForms cât și MVC?

Încep să lucrez într-un flux de lucru TDD și am un mix de aplicații MVC și asp.net Web Forms.

MOQ este recomandat pentru MVC.

Am folosit Rhino pentru Formulare Web.

Are cineva o bună practică pentru a avea 1 cadru de joc pentru ambele?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Cele mai recente versiuni ale lui Rhino includ o mare parte din dragostea dulce de 3,5 ori pe care o are MoQ. Sunt un fan al lui MoQ, așa că folosesc asta. Dar am și Rhino, în cazul în care face ceva ce MoQ nu face.

TL; DR: MoQ, bebelușul.

0
adăugat

TypeMock este nebun puternic. Când am nevoie pentru a testa unitatea o aplicație de formulare web care nu a fost proiectată pentru testare TypeMock mi-a salvat viața.

Dar când îmi iau timp pentru a alege un model arhitectural (MVC) sau pentru a proiecta unul care să permită Mockability (știi, publice virtualiza metodele de schimbare de stat), folosesc Moq. Este atât de simplu de folosit și atât de simplu să-i înveți pe alții.

Sintaxa de repetare a înregistrărilor de tip Mouse încă mă confundă, dar mi-a salvat o mulțime de timp într-un program de lansare strans. API-ul lui Moq este aproape auto-explicativ, ceea ce reprezintă o realizare uimitoare având în vedere istoria bibliotecii falsă.

0
adăugat

Aș merge mai departe și folosesc cadrul meu preferat pentru ambele. Nu cred că există vreun motiv pentru care aș alege un cadru pentru formularele web și altul pentru MVC. O problemă mult mai mare este cum aș încerca unitatea de testare a paginilor formularelor mele web, deoarece este destul de greu să separe pagina din restul pachetului HttpRequest.

Preferatul meu este Moq. De asemenea, am folosit TipMock. Acesta costă bani, dar este foarte puternic - vă permite să vă bați joc de clase și constructori de beton, astfel încât să aveți posibilitatea să mâncați lucruri precum HttpContext sau HttpRequest.

0
adăugat

Aceasta este o întrebare prostească, dar prefer să fie Rhino Mocks deoarece reprezintă o înțelegere mai completă a mocks vs. cioturi .

Priviți adânc în TypeMock înainte de a vă angaja la preț.

De asemenea, nu există niciun cadru recomandat de batjocură pentru ASV.NET MVC.

În cele din urmă - vă sugeram să vă lipiți de un cadru derutat în proiectul dvs. (și chiar în echipa dvs.) - diferențele, deși nu sunt mari, pot duce la o confuzie care nu este justificată de o astfel de decizie de "lustruire". Prin asta vreau să spun că decizia nu ar trebui să fie una lungă, ci să alegeți ce funcționează și să obțineți valoare.

0
adăugat

Uită-te la Ivonna pentru a falsifica HTTPContext și formele de web tradiționale.

http://sm-art.biz/Ivonna.aspx

0
adăugat