o comandă mai bună pentru Windows?

În timp ce am crescut folosind MSWindows, am trecut la Mac-ul meu foarte iubit cu mulți ani în urmă. Nu vreau să încep un război de flacără aici pe sistemele de operare. Cu toate acestea, vreau un terminal un litl mai aproape de ceea ce sunt obișnuit.

Nu cer suport complet POSIX - nu am răbdarea să instalez Cygwin - dar mi-e dor de terminalele cu tab-uri, fiind capabil să taie cu ușurință și să lipesc și prietenii mei buni ls , mkdir , rm și colab. (Pentru aceste ultime, am putut pune întotdeauna fișiere .bat pe calea mea, dar asta va deveni rapid vechi.)

Oricine are o aplicație terminală pentru MSWindows XP?

0
fr hi bn
Această întrebare este relevantă încă o dată, deoarece Windows 10 suportă acum subsistemul Linux. Și, bineînțeles, există mereu puteri.
adăugat autor Tanveer Badar, sursa

10 răspunsuri

Folosesc powershell , minunat pentru a vă împiedica să mergeți nebun, și are rm și mkdir și ls. Terminalele cu file terminate nu sunt încă în funcțiune, iar pasta de copiere este similară cu cea a cmd, dar este mult mai bună decât cmd.exe.

0
adăugat

PowerShell is worth looking into.

0
adăugat

Dacă sunteți un pic de Pythonista atunci iPython este greu de bătut. Are unele dintre cele mai comune comenzi ale shell-ului (adică ls, pwd, cd etc.), poate executa orice altă comandă shell prin prefixarea cu '!' (adică! latex file.tex), dar este, de asemenea, o coajă completă Python cu istoric, tab-completă, suport multi-editor, logare etc.

Mai mult, puteți instala iPython înapoi în cutiile dvs. UNIX, precum și în Windows, ceea ce înseamnă că mediul dvs. poate urma oriunde mergeți.

0
adăugat

I use Console with unxutils

Consola pentru file și mai ușor de gestionat selectați/copiați/lipiți

unxutils pentru ls, rm, grep, uniq, sort ... și alte bunătăți.

0
adăugat

PowerCmd is great, with a ton of features including tabs, cut/copy/past, etc.

Console is also a great replacement and is a bit more stripped down than PowerCmd (which can sometimes be a little too feature rich.

De asemenea, cu ambele, dacă aveți instalat powershell, este posibil să rulați powerhell-ul de la unul dintre ele.

0
adăugat

Mai multe opțiuni:

MSYS: a Minimal SYStem providing a POSIX compatible Bourne shell environment, with a small collection of UNIX command line tools. Primarily developed as a means to execute the configure scripts and Makefiles used to build Open Source software, but also useful as a general purpose command line interface to replace Windows cmd.exe.

GNU utilities for Win32: ports of common GNU utilities to native Win32. In this context, native means the executables do only depend on the Microsoft C-runtime (msvcrt.dll) and not an emulation layer like that provided by Cygwin tools.

0
adăugat
MSYS are probleme incredibile de instalare și utilizare pe Vista, ultima instalare a fost creată în 2001 și funcționează foarte bine pe XP.
adăugat autor jakobengblom2, sursa
Nu sunteți sigur despre ce vorbiți, am folosit Microsoft pentru Windows Vista, probabil pentru un an acum, și cel mai nou instalator nu a fost în mod cert creat în 2001.
adăugat autor Ibrahim, sursa

N-am găsit niciodată ceva ce-mi place mai mult decât Cygwin.

Am mers, de asemenea, și am instalat Cygwin/X w/Openbox pentru a obține ceva de genul:

alt text

Are mai multe spații de lucru în fereastra principală Openbox, astfel încât să pot avea cu ușurință până la 20 de xterme care nu se suprapun, pe care le pot trece cu ușurință.

0
adăugat

PowerShell este uimitor, însă pentru orice altceva decât comenzile cele mai de bază există o curbă de învățare atunci când treceți de bash etc.

M-am întors la utilizarea lui cygwin.

0
adăugat

Știu că ai spus că nu vrei să instalezi nimic, dar îți sugerez foarte mult să oferiți un serviciu pentru Unix:

http://technet.microsoft.com/en-us/interopmigration/bb380242. aSPX

0
adăugat
Doar o opțiune dacă au versiunea Ultimate sau Enterprise.
adăugat autor Joey, sursa

Există un emulator de console open source ish , numit cmder . Arată foarte frumos și are câteva caracteristici avansate care fac mai plăcută utilizarea. Puteți folosi, de asemenea, powershell cu ea. Cel mai bine, este portabil!

0
adăugat
Bucură-te absolut. Nu există nimic negativ pe care aș putea să-l spun despre asta.
adăugat autor Eugen Timm, sursa