în căutarea unui GPS cu un API bun

Căut un GPS cu un API bun. Aș dori să-i trimit o adresă și să-i spun să navigheze la acea adresă. De asemenea, trebuie să trag locația curentă de la GPS. Aș dori să fac acest lucru cu GPS conectat la un laptop prin bluetooth sau chiar doar un cablu USB.

M-am uitat la Dash un pic, dar abonamentul lunar este un dezavantaj. De asemenea, aș dori să păstrez locația și adresele în rețeaua noastră privată.

Sunt un programator .NET, deci un API prietenos .NET este cel mai bun pentru mine.

Bonusul punctează dacă îmi puteți arăta câteva exemple de utilizare a unui API pentru a împinge și a trage date către și de la GPS.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

If you want to talk to a Garmin GPS, you can check out their developer website. They've got resources ranging from talking to Web Services all the way to doing low-level Serial & USB I/O to interface directly with the devices.

0
adăugat

Presupun că prin GPS înseamnă Navigație prin satelit? Cele mai multe unități GPS nu oferă capacitatea de a efectua treceri pe rând necesare pentru navigarea eficientă pe drumuri sau datele de pe foaia de parcurs care stau la baza acesteia.

updated: OK, since Garmin are by far the biggest dog in the yard, I'd recommend taking a look at Garmin's Location Based Services Toolkit, Fleet Management Toolkit and their Communicator API (specifically the DeviceControl module).

0
adăugat

Vizitați pe routes.tomtom.com, pot trimite adrese la un TomTom.

(Atenție: brevet în așteptare !)

0
adăugat

Dispozitivele GPS în mod normal nu furnizează în mod obișnuit informații detaliate.

Aproape toate dispozitivele GPS (interne, legate prin bluetooth sau orice altceva) se conformează standardului NMEA, care oferă pur și simplu o latitudine, longitudine și înălțime încapsulate într-un simplu protocol bazat pe text. Aproape toate acestea comunică printr-un port serial simplu, la care puteți avea acces în aproximativ 4 linii de cod folosind .NET.

Rândul de întoarcere se calculează de dispozitivul la care este atașat sistemul GPS - PDA, telefon sau computer. Dacă există o conexiune la internet disponibilă, API-urile Google Maps sau Windows Live Local sunt foarte ușor de utilizat (mai ales din .NET utilizând WebRequest sau Sockets) și ar fi probabil cea mai bună soluție pentru problema dvs.!

0
adăugat
Pentru a sugera că NMEA este un standard pe care dispozitivele de fapt se conformează este oarecum comic - știu că nu există niciun dispozitiv care să facă acest lucru, ar putea scuipa NMEA pe un flux de date împreună cu o grămadă de alte date, dar niciodată pur NMEA și, de obicei, o mizerie de formatare. Consultați gpsd.berlios.de/replacing-nmea.html#id507239 pentru probleme cu implementările NMEA și alte scrieri ale lui Eric despre cât de greu este să analizăm generic datele GPS.
adăugat autor Nick Bastin, sursa